Clan SOBR Forum Index
Portal   •  Forums   •  Calendar   •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

  Clan SOBR Forum Index » Battlefield Series » PB Kick?
Goto page Previous  1, 2, 3  Next View previous topic
View next topic

Reply to topic
 PB Kick?
Author Message
Bishop
Assassin
Assassin


Joined: 17 Jul 2005
Posts: 4076
Location: Lake Macquarie , NSW

PostPosted: 11:16 AM, Wed 04 Jan 2012    Post subject: Reply with quote

cant play in any server now , tried everything , restarted/reinstalled sh1t 5 times , same fkin sh1t , fk this stupid game , im over it ....

be playing skyrim till it lets me play again..... sigh Orange_Colorz_PDT_14
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
darulezy
Assassin
Assassin


Joined: 15 Feb 2005
Posts: 5030

PostPosted: 1:44 PM, Wed 04 Jan 2012    Post subject: Reply with quote

you prob been banned from every server now eh? Orange_Colorz_PDT_09

when you run pbsvc.exe and click the Test Services button does it all pass ok?

its probaly some weird connection/dns issue, your ps3 using the same ip address? anything wireless using the same ip address?

running msn/xfire or any other overlay programs thay may give false positives to hacks?

anti-virus too restrictive? or no anti-virus and a virus is interrupting ports?

did you turn your hax off? Orange_Colorz_PDT_09

do I ask a lot of questions?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Donk
Insane (Certified)
Insane (Certified)


Joined: 15 Feb 2005
Posts: 3957
Location: Uzbekistan

PostPosted: 4:28 PM, Wed 04 Jan 2012    Post subject: Reply with quote

Had similar prob after last patch, reinstalled PB, updated and stuff, also repaired BF3 thru origin and something worked
_________________
Winners make it happen,Losers let it happen!!



Head nOOb
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Bishop
Assassin
Assassin


Joined: 17 Jul 2005
Posts: 4076
Location: Lake Macquarie , NSW

PostPosted: 10:22 AM, Thu 05 Jan 2012    Post subject: Reply with quote

everything is ok when i install it ezy but i did notice near the top under firewall settings or something it says " is punkbstrA explicitly allowed"? = NO

then same with B , could it be that , theres exceptions in my firewall for both but, pb put them there...

ps3 is wired and pretty sure diff ip...

havnt used msn or xfire for months...
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
darulezy
Assassin
Assassin


Joined: 15 Feb 2005
Posts: 5030

PostPosted: 11:52 AM, Thu 05 Jan 2012    Post subject: Reply with quote

is punkbstrA explicitly allowed? C:\Windows\system32\PnkBstrA.exe NO

is punkbstrB explicitly allowed? C:\Windows\system32\PnkBstrB.exe NO

shouldn't be a problem.

And if it ping test returns results then the loopback address (127.0.0.1) is not blocked.
So this part is probably OK.

are you also using the manual update program PBSetup v3.4? (pbsetup.exe)
I use it because pb sometimes fails to update ingame and it also lags and kicks like a mule.
you have to add BF3 by using the Add a Game button, it usually finds the right install folder but check it anyway, then click the Check for Updates button.

BF3 should be on versions v2.286|A1386 for client and v1.839|A1386|C2.286
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Bishop
Assassin
Assassin


Joined: 17 Jul 2005
Posts: 4076
Location: Lake Macquarie , NSW

PostPosted: 12:23 PM, Sat 07 Jan 2012    Post subject: Reply with quote

did all that 1st aswell...
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Bishop
Assassin
Assassin


Joined: 17 Jul 2005
Posts: 4076
Location: Lake Macquarie , NSW

PostPosted: 2:33 PM, Sat 07 Jan 2012    Post subject: Reply with quote

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'BishopOz' (for 0 minutes) ... Sorry, players from N/A are not allowed.

thats what i get every time
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Gothic
Gun Slinger
Gun Slinger


Joined: 01 Feb 2010
Posts: 808
Location: No Pizzas thanks.

PostPosted: 3:26 PM, Sat 07 Jan 2012    Post subject: Reply with quote

do a full reset of your router. U havent been messing around with VPNs or anything have u?
_________________
.





http://noname.c64.org/csdb/scener/?id=3904
Back to top
View user's profile Send private message
Jax
Gun Slinger
Gun Slinger


Joined: 28 Feb 2005
Posts: 1457
Location: Port Hedland, WA

PostPosted: 5:35 PM, Sat 07 Jan 2012    Post subject: Reply with quote

This might be retarded, but go to your BF3 profile in battle log (your profile, not soldier profile)
and make sure your country is set to Aus
After seeing the error, can only guess it thinks you are in a diff country?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Bishop
Assassin
Assassin


Joined: 17 Jul 2005
Posts: 4076
Location: Lake Macquarie , NSW

PostPosted: 9:34 AM, Sun 08 Jan 2012    Post subject: Reply with quote

whats a vpn? lol , dont think i changed anything , i did a system restore last night to see if that would help , havnt tried yet been staying at the olds while dads in hospital... will prob have a crack 2night if i go home.


i also went into profile and my location wasnt set on anything, hopefully it was just that , im starting to get withdrawals Orange_Colorz_PDT_14
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 11 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group :: Protected by Anti-Spam ACP :: Template Design by GHS